Indvendig renovering

Har du brug for hjælp til indvendig renovering? Hos Tømrerfirmaet Grønkjær Byg har vi brede kompetencer inden for alle former for indvendig renovering. En indvendig renovering kan hjælpe med at sætte det sidste finish på dit hjem og tilmed give din bolig mere værdi.

Mangler du professionel hjælp til et indvendigt renoveringsprojekt, skal du endelig kontakte os – også i forbindelse med udarbejdelse af en detaljeret renoveringsplan. Vi har mange års erfaring med indvendig renovering af eksempelvis døre, karme og trapper og vi er altid meget grundige i vores arbejde.

Vi har ligeledes stor ekspertise inden for renovering af følgende:

  • Døre
  • Fodlister
  • Lofter
  • Gulv

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe med en konkret indvendig renoveringsopgave, skal du endelig kontakte os. Ligeledes hvis du har spørgsmål til priser eller andet. Du mere end velkommen til at ringe til os på 28 86 76 49 eller skrive en e-mail til fg@gronkjaerbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om mit arbejde og de ydelser jeg kan tilbyde dig, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så send mig gerne en e-mail.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrerfirmaet Grønkjær Byg

Nedergårdsvej 16
8723 Løsning

CVR: 38931563

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 86 76 49

✉ E-mail: fg@gronkjaerbyg.dk

Følg os

Medlem af:

byg_garanti_hvid