Efterisolering med papiruld

Papiruld er fremtidens isoleringsmateriale. Sammenlignet med andre materialer er papiruld et yderst effektivt materiale, som giver effektiv lyd- og varmeisolering.

Papiruld fylder helt ud

De fleste ældre boliger er isoleret med blandt andet rockwool. Lagt i måtter vil rockwool ikke komme helt ud i kroge og kanter. Papiruld bliver blæst ind i f.eks. hulmure eller ud over lofter. Det giver en langt bedre dækning i de yderste kroge, hvilket dermed giver bedre varmeisolering og i sidste ende op til 25 procent mindre varmeregninger.

Viden forvandles til varme

Ved at isolere med papiruld er belastningen på miljøet minimal. Papiruld produceres af gamle aviser, som ellers ville være i overskud. Det betyder, at når avisen er læst og kasseret, bliver den pakket i en papirballe, som derefter forvandles til et effektivt isoleringsmateriale.

Tryghed med papiruld

Papiruld består ikke bare af papir. Isoleringsmaterialet bliver grundigt behandlet, hvilket giver en lang række fordele, som holder i hele husets levetid:

  • Brandmodstand er centralt og derfor tilsættes papiruld salte, som beskytter mod gløder og flammer
  • Fugt ledes væk fra materialet og ud af bygningen, når vejret er tørt – faktisk er det så effektivt, at der ikke er behov for dampspærre!
  • Råd og mug bliver effektivt forhindret af papiruldets behandling med blandt andet borsalte
  • Mus, rotter og andre skadedyr flygter fra papiruld, hvilket skyldes papiruldets egenskaber som tørrer skadedyrenes hud ud
  • Forsikring er normalt aldrig et problem når huset er isoleret med papiruld

Papiruld bedst mod støj

Er du nabo til motorvejen, jernbanen eller byens største diskotek, er papiruld den bedste løsning for dig. En analyse har nemlig vist, at papiruld er mest effektivt ved støjisolering, sammenlignet med konventionelle isoleringsmaterialer.

Praktisk adgang til el og vvs

Har du elkabler, vandrør eller lignende liggende på loftet, er papiruld en praktisk løsning. Isoleringen kan nemt og bekvemt skubbes til side, så der skabes adgang til rør og installationer – endda helt uden irriterende kløe og ubehag.

Nemt, hurtigt og billigt

Isolering med papiruld er nemt og hurtigt at blæse ind. Uanset om det gælder isolering af loft eller hulrum vil vores træfsikre metoder sikre den absolut bedst mulige isolering. På kort sigt er papiruld ikke den billigste isoleringsløsning du kan vælge, men på lidt længere sigt kan du i det samlede regnskab spare langt mere end ved konventionelle løsninger.​

Få et tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om mit arbejde og de ydelser jeg kan tilbyde dig, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så send mig gerne en e-mail.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrerfirmaet Grønkjær Byg

Holbergsvej 8

8723 Løsning

CVR: 38931563

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 86 76 49

✉ E-mail: fg@gronkjaerbyg.dk

Følg os

Medlem af:

byg_garanti_hvid