Udskiftning af vinduer og døre – efter dine ønsker!

Trænger husets vinduer eller døre til at blive udskiftet? Så står vi hos Tømrerfirmaet Grønkjær Byg klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for udskiftning af vinduer og døre, som vi udfører for kunder i bl.a. Løsning, Horsens, Hedensted, Vejle og andre omkringliggende byer. Er du fra et andet sted i landet, er du velkommen til at kontakte os alligevel, og så kan vi altid tage den derfra.

Montering af vinduer og døre fra alle producenter

Vi leverer og monterer vinduer og døre fra alle producenter på markedet, men vi har naturligvis nogle producenter, som vi anvender oftere end andre. En af dem er Unikfunkis, som både fremstiller vinduer og døre i mahogni, fyrretræ og træ/alu. Her får du nye vinduer og døre i en høj kvalitet til ganske fordelagtige priser.

Vi sørger for at montere dine nye vinduer eller døre præcis, som du ønsker, men vi kommer også gerne med forslag og gode råd til det æstetiske udtryk.

Få rådgivning om energioptimering af din bolig

Vi tilbyder også rådgivning ift., hvordan du kan energioptimere din bolig. Dermed kan du spare penge på din varmeregning og samtidig få et bedre indeklima. Vi kan fx komme hjem til dig og undersøge, om vinduerne eller dørene er utætte og dermed bør udskiftes.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning af vinduer efter mål afhænger bl.a. af, hvor store de nye vinduer skal være og hvor mange vinduer og/eller døre, der skal udskiftes. Derudover afhænger den endelige pris også af, hvilket materiale de nye vinduer eller døre skal være fremstillet af, og om du har nogle specifikke ønsker til valg af producent.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduesudskiftning

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og/eller vinduer. I så fald kommer vi ud til en besigtigelse. På baggrund heraf udarbejder vi et tilbud med en fordelagtig pris.

Ring og hør mere eller få rådgivning om energioptimering på tlf. 28 86 76 49, udfyld kontaktformularen her på siden eller skriv til vores e-mail fg@gronkjaerbyg.dk.

Få et tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om mit arbejde og de ydelser jeg kan tilbyde dig, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så send mig gerne en e-mail.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrerfirmaet Grønkjær Byg

Nedergårdsvej 16
8723 Løsning

CVR: 38931563

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 86 76 49

✉ E-mail: fg@gronkjaerbyg.dk

Følg os

Medlem af:

byg_garanti_hvid