​Nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Trænger dit tag til at blive renoveret eller udskiftet, så kan vi hos Tømrerfirmaet Grønkjær Byg i Løsning hjælpe dig. Vi har ti års erfaring inden for bl.a. renovering og lægning af nyt tag, som vi udfører for kunder i Hedensted, Horsens, Vejle og andre omkringliggende områder.

Vi er certificeret Cembrit Mester, så ønsker du, at dit nye tag skal belægges med tagprodukter fra Cembrit, er vi et oplagt valg. Uddannelsen som Cembrit Mester er et kvalitetsstempel og en garanti for, at du får et flot og holdbart resultat.

Derfor bør du lade os stå for dit tagarbejde

Du vil opleve, at der er mange fordele ved at lade os stå for dit tagarbejde, hvad enten der skal foretages en renovering af tag, eller taget helt skal udskiftes.

Vælger du at lade os stå for opgaven, kan vi bl.a. tilbyde:​

  • Energioptimering
  • Lægning af et godt og tæt tag, som på sigt kan spare dig for mange penge​
  • Et nyt tag efter dine ønsker
  • Lægning af alle former for tegltag

​Vi sørger med andre ord for, at dit nye tag bliver præcis, som du ønsker det, men vi står naturligvis også til rådighed, hvis du har behov for vores hjælp i form af rådgivning til af træffe en beslutning om det nye tag. I forbindelse med lægning af et helt nyt tag eller en renovering af det eksisterende kan vi også sørge for, at der bliver isoleret ordentligt, så du på sigt kan opnå rigtig store besparelser på din varmeregning.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på lægning af et helt nyt tag afhænger af en række forskellige faktorer, herunder af hvor stort dit tag er, og om vi skal tage et eksisterende tag ned først. Derudover afhænger den endelige pris også af, om vi i samme forbindelse skal foretage en energioptimering. Prisen afhænger ligeledes af, hvilken type tagsten du vælger.

Er en tagrenovering den rette løsning for dig?

Hvis du har et utæt tag, så er der typisk to forskellige muligheder. Den ene er foretage en tagrenovering, hvilket som udgangspunkt altid vil være den billigste løsning lige nu og her. Den anden mulighed er at få lagt et nyt tag, hvilket typisk koster væsentligt mere end en tagreparation, men til gengæld kan det i flere tilfælde godt betale sig.

Hvornår kan det betale sig at lægge nyt tag?

Hvis dit tag er gammelt og utæt, og det vurderes til at have ganske kort levetid tilbage, så kan det i de fleste tilfælde bedst betale sig at skifte det ud, da du ellers både vil bruge penge på en tagrenovering og en udskiftning af taget inden for ganske få år. Dette kommer dog meget an på, hvor omfattende en tagrenovering der er behov for, og hvilket nyt tag du eventuelt vælger.

Har dit tag omvendt mange års forventet levetid tilbage, og er der tale om en mindre renovering, vil det som udgangspunkt altid bedst kunne betale sig at reparere taget, så det kan holde, indtil det engang skal udskiftes.

Vi tilbyder altid kompetent rådgivning

Hvorvidt en tagrenovering eller en tagudskiftning vil være den rette løsning for dig og dit tag afhænger dog også i høj grad af dit budget.

Har du råd til at få lagt et nyt tag her og nu, eller ønsker du at reparere taget, så du kan få mulighed for at spare op til et nyt tag? Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvad der vil være den rette løsning for dig.

Kontakt os og få et tilbud på en tagrenovering eller et nyt tag

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, uanset om du skal have udført en tagrenovering eller lagt et helt nyt tag.

Vi besvarer også gerne alle spørgsmål, som du har vedr. tagarbejde eller vores øvrige ydelser - så du er altid velkommen til at kontakte os.​

Du skal bare ringe til os på telefon 28 86 76 49 eller skrive til vores e-mail fg@gronkjaerbyg.dk.​​

Få et tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om mit arbejde og de ydelser jeg kan tilbyde dig, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så send mig gerne en e-mail.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrerfirmaet Grønkjær Byg

Nedergårdsvej 16
8723 Løsning

CVR: 38931563

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 86 76 49

✉ E-mail: fg@gronkjaerbyg.dk

Følg os

Medlem af:

byg_garanti_hvid