Vi klarer din tagrenovering!

Hos Tømrerfirmaet Grønkjær Byg kan vi hjælpe dig, hvis dit tag trænger til at blive renoveret eller udskiftet. Vi kører blandt andet ud til kunder, som har brug for at få udført professionelt tagarbejde i Fredericia, Løsning, Horsens, Vejle eller andre omkringliggende områder. Vi har 10 års erfaring inden for blandt andet tagrenovering og lægning af nyt tag, og vi kan lægge alle former for tegl.

Derfor bør du lade os stå for dit tagarbejde

Du vil opleve mange fordele ved at lade os stå for tagarbejdet, og her kan det bl.a. nævnes, at vi:

  • ​Lægger et nyt tag efter dine ønsker
  • ​Kan lægge alle former for tegltag
  • ​Tilbyder energioptimering
  • ​Lægger et godt tag, som på sigt kan spare dig for mange penge

Vi sørger med andre ord for, at dit nye tag bliver præcis, som du ønsker det, men vi står naturligvis også til rådighed, hvis du har behov for vores hjælp i form af rådgivning til at træffe en beslutning om det nye tag. I forbindelse med et nyt tag eller en tagrenovering kan vi sørge for, at der bliver isoleret ordentligt, så du på sigt kan spare rigtig mange penge på din varmeregning.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag afhænger af en række forskellige faktorer, herunder hvor stort dit tag er, om vi skal tage et eksisterende tag ned først, og om vi også i samme forbindelse skal foretage energioptimering. Vi sørger altid for at give vores kunder en så fordelagtig pris som muligt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Ønsker du en billig pris på din tagreparation eller lægning af helt nyt tag, udarbejder vi meget gerne et uforpligtende tilbud, når vi har været ude forbi til en besigtigelse af opgaven.

Du kan med fordel ringe til os på tlf. 28 86 76 49 for yderligere information eller rådgivning i forbindelse med renovering af tag, men du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller skrive til vores e-mail fg@gronkjaerbyg.dk.

Få et tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om mit arbejde og de ydelser jeg kan tilbyde dig, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så send mig gerne en e-mail.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrerfirmaet Grønkjær Byg

Holbergsvej 8

8723 Løsning

CVR: 38931563

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 86 76 49

✉ E-mail: fg@gronkjaerbyg.dk

Følg os

Medlem af:

byg_garanti_hvid