Opsætning eller renovering af køkken – vi hjælper dig!

Trænger køkkenet til en modernisering eller en renovering? Eller går du måske og drømmer om at få bygget et helt nyt køkken? Vi står under alle omstændigheder klar til at hjælpe dig med at udleve din køkkendrøm. Hos Tømrerfirmaet Grønkjær Byg  i Løsning har vi over 10 års tømrererfaring, og vi tilbyder bl.a. opsætning og renovering af køkkener i Vejle, Horsens og Hedensted – men kontakt os endelig uanset hvor i landet, du kommer fra. Måske kan vi finde en måde at hjælpe dig på alligevel.

Vi bringer din køkkentegning til livs

Har du fået tegnet dit drømmekøkken, sørger vi for, at dit nye køkken bliver præcis, som du ønsker. Vi tilbyder både køkkenrenovering og køkkenopsætning, og du kan se vores referencebilleder, hvis du har brug for inspiration, eller hvis du ønsker at se et udpluk af nogle af vores andre opgaver.

Få kyndig rådgivning hos os

Montering af et nyt køkken eller en renovering af køkken er et stort projekt, og derfor lægger vi stor vægt på at tilbyde kompetent rådgivning ud fra dine ønsker. Således er du sikker på at få den bedste løsning for dig.

Det kan også være, at du drømmer om at få moderniseret køkkenet, men ikke har økonomien til at få foretaget en gennemgribende renovering. Her kan vi bl.a. hjælpe dig ved at komme med forslag til, hvordan du kan skabe et nyt, moderne look blot ved fx at skifte enkelte elementer ud – det kan bl.a. være køkkenlågerne. Vi rådgiver ud fra dine ønsker, behov og dit budget.

Hvad koster renovering af køkken?

Vores priser på renovering af køkken afhænger i høj grad af, hvor omfattende en renovering, der er tale om. Udskiftning af køkkenlåger er fx en billig løsning sammenlignet med en totalrenovering. Ligeledes er der også stor forskel på, hvilke materialer det nye køkken skal være fremstillet i.

Vi udarbejder dog gerne et uforpligtende tilbud til dig på enten renovering eller opsætning af køkken, når vi ved lidt mere om dine ønsker og behov. Dermed får du en pris på den køkkenløsning, du drømmer om.

Kontakt os på tlf. 28 86 76 49, udfyld kontaktformularen her på siden eller skriv til vores e-mail fg@gronkjaerbyg.dk for at høre mere om mulighederne hos os.

Få et tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om mit arbejde og de ydelser jeg kan tilbyde dig, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så send mig gerne en e-mail.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrerfirmaet Grønkjær Byg

Nedergårdsvej 16
8723 Løsning

CVR: 38931563

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 86 76 49

✉ E-mail: fg@gronkjaerbyg.dk

Følg os

Medlem af:

byg_garanti_hvid