​Papiruldsisolering med gør-det-selv fra Isonem

​Overvejer du muligheden for papiruldsisolering? Så kan vi hjælpe dig. Hos Tømrerfirmaet Grønkjær Byg i Løsning har vi specialiseret os i isolering med papir, og det sker i samarbejde med Isonem.

Der er tale om en billig gør det selv-løsning, hvor du henter en trailer med materialer og udstyr hos os, men du kan naturligvis hyre os til at lave isoleringsarbejdet, hvis du foretrækker det. Vi servicerer kunder i blandt andet Hedensted, Horsens, Vejle og omegn, men vi kommer også gerne andre steder i landet.

Udstyr fra Isonem gør isoleringsarbejdet nemt og enkelt

Vi har indgået et samarbejde med Isonem, som er et gør det selv-koncept. Det foregår ved, at vi udleverer både udstyr og materiale, så du selv kan isolere dit hus med papirisolering. Konceptet er lavet, så alle kan finde ud af det, men du får naturligvis råd og vejledning af os.

Du skal selv hente traileren med udstyr og materialer. Den har en totalvægt på 2000 kg, og det kræver et BE-kørekort. Samtidig skal du være opmærksom på, at isoleringsmaskinen kører på 230 volt, og at slangen er 40 meter lang.

Vores gør det selv-priser for papiruldsisolering fra Isonem er:

35 kroner pr. kvadratmeter i en lagtykkelse på 100 mm
120 kroner pr. kvadratmeter i en lagtykkelse 300 mm = 1 pakke af 12,5 kg
Alle priser er inklusive moms.

Der er mulighed for at ansøge om rente- og gebyrfrifinansiering via Basis Bank.

Gør det selv-koncept er udviklet, så alle kan finde ud af det, men vi udfører gerne arbejdet, hvis du hellere vil overlade det til en ekspert. Du kan læse mere om efterisolering af loft med papiruld her, hvis du ønsker at hyre os til at lave isoleringsarbejdet.

Kontakt os for at høre mere om papiruldsisolering

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til konceptet eller til vores papiruldsisolering fra Isonem, eller hvis du ønsker at få et skræddersyet tilbud på isolering.​

Du kan ringe til os på telefon 28 86 76 49, udfylde vores kontaktformular her på siden eller skrive til os på e-mail filip@isonem.dk. Så hører du fra os!

Få et tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om mit arbejde og de ydelser jeg kan tilbyde dig, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så send mig gerne en e-mail.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrerfirmaet Grønkjær Byg

Nedergårdsvej 16
8723 Løsning

CVR: 38931563

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 86 76 49

✉ E-mail: fg@gronkjaerbyg.dk

Følg os

Medlem af:

byg_garanti_hvid