​Ny terrasse i træ i alle størrelser

​Ønsker du en professionel opbygning af terrasse i din have? Så kan vi hjælpe dig. Hos Tømrerfirmaet Grønkjær Byg laver vi smukke træterrasser i alle størrelser og til alle slags haver, men der typisk tale om en træterrasse i baghaven. Vi hjælper kunder i blandt andet Løsning, Hedensted, Vejle og Horsens samt mange andre steder.

Vi kommer gerne med ideer til design og materialer

Der er mange muligheder, hvis du ønsker en ny terrasse. Det er meget populært med terrasser af trykimprægneret træ, men der er mange andre muligheder, der er lige så holdbare. Vi kommer gerne med ideer til design og materialer.

Vi mener, at træterrasser bør matche husets arkitektur, ligesom de skal falde godt ind i den omkringliggende have og øvrige natur. Samtidig skal de naturligvis være praktiske i hverdagen, men vi bygger din træterrasse præcis, som du ønsker. Det kan f.eks. være med læhegn, hel eller delvis overdækning – eller måske ønsker du at få terrassen bygget som en udestue?

Få et uforpligtende tilbud på en ny terrasse

Hvad koster en ny terrasse? Kontakt os gerne for at høre mere om de mange muligheder ved lægning af terrasse, og vi kommer gerne ud for at kigge nærmere på opgaven. Derpå kan vi sende et skræddersyet tilbud med en god pris på opbygning af terrasse.

Du kan ringe på telefon 28 86 76 49 for at aftale det videre forløb. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, eller du skrive til e-mail fg@gronkjaerbyg.dk. Så vender vi tilbage.

Få et tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om mit arbejde og de ydelser jeg kan tilbyde dig, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så send mig gerne en e-mail.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrerfirmaet Grønkjær Byg

Nedergårdsvej 16
8723 Løsning

CVR: 38931563

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 86 76 49

✉ E-mail: fg@gronkjaerbyg.dk

Følg os

Medlem af:

byg_garanti_hvid