​Facadebeklædning og gavlbeklædning til huse

​Drømmer du om at få en flot facadebeklædning på dit hus? Så kan vi opfylde din drøm. Hos Tømrerfirmaet Grønkjær Byg har vi stor erfaring med at montere flotte facadebeklædninger af træ, fibercement og andre materialer. Vi laver facader for kunder i blandt andet Løsning, Hedensted, Vejle, Horsens og adskillige andre steder.

Mange muligheder for at skabe et spændende design

Der er mange fordele ved at vælge en vedligeholdelsesfri facadebeklædning af træ eller fibercement, og en af fordelene er de mange muligheder for at skabe spændende design og arkitektur. De kan naturligvis også benyttes som gavlbeklædning. 

Cembrit producerer netop denne type facadebeklædning, som både er flot og praktisk. Hos os finder du en uddannet Cembrit Mester, hvilket betyder, at vi har særlig ekspertise inden for anvendelse af Cembrit-produkter til tag og facade.

Facadebeklædninger er populære ved både nybyggeri og renovering, fordi der er et hav af muligheder for mønstre, farver og design. Dertil kommer, at de er vedligeholdelsesfrie. Dog kan der være lidt vedligeholdelse, hvis de er lavet af træ.

Vi giver gerne råd og vedledning, så den ønskede løsning ender med at matche husets arkitektur og de omkringliggende omgivelser. Samtidig har vi øje for, at vores kunder vælger en løsning, som de ikke blive trætte af.

Kontakt os for at få et tilbud på en facadebeklædning

Du er velkommen til at få en snak om de forskellige materialer og muligheder for et spændende design.

Vi kommer gerne ud for at kigge nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god pris for en facadebeklædning.​

Du kan ringe til os på telefon 28 86 76 49 for at aftale nærmere. 

Derudover kan du skrive en e-mail tilfg@gronkjaerbyg.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi retur hurtigst muligt!

Få et tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om mit arbejde og de ydelser jeg kan tilbyde dig, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så send mig gerne en e-mail.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrerfirmaet Grønkjær Byg

Nedergårdsvej 16
8723 Løsning

CVR: 38931563

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 86 76 49

✉ E-mail: fg@gronkjaerbyg.dk

Følg os

Medlem af:

byg_garanti_hvid