Efterisolering med papiruld i den bedste kvalitet

Leder du efter et firma, der kan varetage efterisolering i Hedensted, Horsens, Vejle, Løsning eller andre omkringliggende områder, så er du kommet til det rette tømrerfirma. Hos Tømrerfirmaet Grønkjær Byg har vi ti års erfaring inden for branchen, og en af de ydelser, vi tilbyder, er efterisolering med papiruld.

Papiruld er fremtidens isoleringsmateriale. Sammenlignet med andre materialer er papiruld et yderst effektivt materiale, som giver effektiv lyd- og varmeisolering, hvilket gør det særdeles velegnet til efterisolering af vægge, loft og tag.

Papiruld kan give dig en stor besparelse på varmeregningen

De fleste ældre boliger er isoleret med bl.a. rockwool. Lagt i måtter vil rockwool ikke komme helt ud i kroge og kanter. Papiruld bliver blæst ind i fx hulmure eller ud over lofter, hvilket giver en langt bedre dækning i de yderste kroge. Dermed får du en bedre varmeisolering, og i sidste ende kan du spare helt op til 25 % på dine varmeregninger.

Viden forvandles til varme

Ved at udføre efterisolering med papiruld er belastningen af miljøet minimal. Papiruld bliver produceret af gamle aviser, som ellers ville være i overskud. Det betyder, at når avisen er læst og kasseret, bliver den pakket i en papirballe, som derefter forvandles til et effektivt isoleringsmateriale.

Tryghed med papiruld

Papiruld består dog ikke kun af papir. Isoleringsmaterialet bliver grundigt behandlet, hvilket giver en lang række fordele, som holder i hele husets levetid.

Det gælder blandt andet følgende fordele:

  • Brandmodstand er centralt, og derfor tilsættes papiruld salte, som beskytter mod gløder og flammer
  • Fugt ledes vægt fra materialet og ud af bygningen, når vejret er tørt – faktisk er det så effektivt, at der ikke er behov for dampspærre!
  • Råd og mug bliver effektivt forhindret af papiruldens behandling med blandt andet borsalte
  • Mus, rotter og andre skadedyr flygter fra papiruld, hvilket skyldes dets egenskaber, som tørrer skadedyrenes hud ud
  • Forsikring er som regel aldrig et problem, når huset er isoleret med papiruld​​

​Den bedste løsning mod støj

Er du nabo til motorvejen, jernbanen eller byens største diskotek, er papiruld den bedste løsning for dig. En analyse har nemlig vist, at papiruld er mest effektivt ved støjisolering sammenlignet med konventionelle isoleringsmaterialer.

Praktisk adgang til el og vvs

Har du elkabler, vandrør eller lignende liggende på loftet, er papiruld en praktisk løsning til efterisolering. Isoleringen kan nemt og bekvemt skubbes til side, så der skabes adgang til rør og installationer – endda helt uden irriterende kløe og ubehag.

En nem, hurtig og billig løsning

Papiruld er både nemt og hurtigt at blæse ind i forbindelse med isolering og efterisolering. Uanset om det gælder isolering af loft eller hulrum vil vores træfsikre metoder sikre den absolut bedst mulige isolering. På kort sigt er papiruld ikke den bedste isoleringsløsning du kan vælge, men på lidt længere sigt kan du i det samlede regnskab spare langt mere end med konventionelle løsninger.

Hvad koster efterisolering? Kontakt os og få et tilbud!

Vores priser på efterisolering med papiruld varierer alt afhængigt af det individuelle behov for isolering og størrelsen på området, der skal isoleres.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til isolering eller andre af vores ydelser.​

Ønsker du at få en specifik pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon 28 86 76 49 eller skriv til os på vores e-mail fg@gronkjaerbyg.dk eller via vores kontaktformular for at indhente et uforpligtende tilbud.​

Få et tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om mit arbejde og de ydelser jeg kan tilbyde dig, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så send mig gerne en e-mail.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrerfirmaet Grønkjær Byg

Nedergårdsvej 16
8723 Løsning

CVR: 38931563

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 86 76 49

✉ E-mail: fg@gronkjaerbyg.dk

Følg os

Medlem af:

byg_garanti_hvid