​Carport, dobbelt carport eller garage i træ

​Kunne du tænke dig at få en garage, en enkeltcarport eller en dobbelt carport? Så er vi klar til at hjælpe dig. Hos Tømrerfirmaet Grønkjær Byg har vi stor erfaring med at bygge garager og carporte i træ og andre materialer. Vi bygger for kunder i blandt andet Løsning, Hedensted, Horsens og Vejle samt mange andre steder i landet.

Vi har fokus på at forene design og funktionalitet

Vi bygger carporte i alle størrelser, og der kan også blive plads til cykler og knallerter. Vi laver endvidere redskabsskure, opbevaringsrum og andre udebygninger.

Vi mener, at carporten eller garagen skal have et design, der matcher husets arkitektur, og at den skal falde godt ind i den omkringliggende natur. Samtidig skal den være funktionel og praktisk i hverdagen.

Mange forestiller sig, at carporte kun kan laves i trykimprægneret træ. Men det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke materialer man kan bruge. De fleste materialer er mindst lige så holdbare som trykimprægneret træ.

Hvad koster en carport?

Vores priser for opsætning af carport afhænger af størrelsen og de ønskede materialer eller tilkøb. Måske ønsker du et redskabsskur eller et opbevaringsrum, og det kan være med isolering og elektricitet. Vi giver gerne råd og vejledning, så du får den carport, du drømmer om, inden for det budget, du har.

Få et tilbud på en enkeltcarport eller en dobbelt carport

Vi kommer gerne ud for at kigge på opgave, og vi tilbyder naturligvis inspiration og sparring, så du bliver klædt på til at træffe det rette valg. Vi råder og vejleder også gerne om regler og byggetilladelser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for en ny carport såsom en dobbelt carport eller en garage.

Du kan enten ringe på telefon 28 86 76 49 for at høre nærmere. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden eller skrive til e-mail fg@gronkjaerbyg.dk. Så svarer vi så hurtigt som muligt.

Få et tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om mit arbejde og de ydelser jeg kan tilbyde dig, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så send mig gerne en e-mail.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrerfirmaet Grønkjær Byg

Nedergårdsvej 16
8723 Løsning

CVR: 38931563

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 86 76 49

✉ E-mail: fg@gronkjaerbyg.dk

Følg os

Medlem af:

byg_garanti_hvid